ca 4 port. ca 400g köttfärs1 gul lök1 pkt bacon½ burk majssalt och peppar1 burk paprika och chili creme fraiseBörja med att knapersteka baconen i små bitar, lägg sedan på papper för att rinna av. ca 4 port. ca 400g köttfärs
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Hur som helst, denna ovanliga smörgåstårta fick inte bara jag utan även 4 gäster ta del av. Så egentligen var vi nog för många som skulle slåss om maten, så rekommenderar max 4 personer. 4 port. 4 skivor hönekaka400 g färska champinjoner2 pkt bacon4 dl creme fraiche1 paprika1 liten purjolök1 knippa dill2 st tomater5 dl riven ostsalt och peppargarnering. 4 port. 4 skivor hönekaka. 400 g färska champinjoner. 4 dl creme fraiche
ca 400 g köttfärs1 gul lök, hackad200 g fetaostca 1 dl soltorkade tomater, hackadelite mjölklite ströbröd1 äggsalt och pepparDet är bara att blanda ihop smeten, göra biffar och sen steka i lite smör
ca 4 port. 1 kg potatis1 pkt bacon (140g)1 gul löksalt och peppar2 dl grädde1½ dl vitt vin2 vitlöksklyftor250 g raclette ostSkala och skär potatisen i ca ½ cm tjocka skivor. ca 4 port
ca 4 port. 800 g potatissmörca 2 dl mjölksalt400 g köttfärs1 vitlöksklyfta, pressad1 köttbuljongtärning1½ dl vetemjöl2 dl vattensalt och pepparSkala och koka potatisen, gör potatismos med smör, mjölk och lite salt. ca 4 port. 400 g köttfärs
)ca 4 port1 fläskfilé1 röd paprika1 gul lökca 2 msk soya1 dl koncentrerad apelsinjuice2 dl creme fraiche1 dl grädde2 st tomatersmör att steka isalt och peppar ca 2 tsk curryBörja med att putsa fläskfilén, skär i bitar och stek i lite smör. ca 4 port
Hej. Fan. Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Idag släpps första hamburgaren i mitt JÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Dag 19 i konsolideringsfasen I dag fick det bli fredagsmys istället för middag Bakad potatis med sallad och kesofyllning med räkor Separat recept med kesofyllning
4 dl grädde. 2 msk smör, att steka i400 g nötfärs2 vitlöksklyftor,. 2 gula lökar, skalade och fintärnade150 g färsk bladspenat 200 g philadelphiaost200 g kesella4 schalottenlökar, finskurna2 vitlöksklyftor, hackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.