På Salt&Peppar delar vännerna Millan & Maria med sig av vad som händer i deras kök. Underbara recept varvas med reseberättelser, restaurangtips, färdigmat, shoppingtips, halvfabrikat och smaskiga desserter
Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. Depending on how thin you sliced the zucchini and on your dehydrator the drying time will vary, anywhere from 8-14 hours. Bake at 200 degrees F for 2-3 hours. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3 medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Strö över saltflingor, vallmo och resten av citronskalet. 1/2–1 tsk flingsalt. 1 Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen och tryck ut den i en låg form, 26 cm, gärna med löstagbar botten
nymalen vitpeppar. Mal några varv vitpeppar över. nymalen vitpeppar. 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara). 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara)
----------. Den här med salt kola kommer att bli sommarens favorit. ----------. Vispa grädden tills den börjar tjockna lite lätt, och vispa sedan i den karamelliserade mjölken och saltet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.