En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
De har nu börjat mogna så smått och som vanligt har jag fullt sjå med att ta hand om fallfrukten. Om vi plockar dem försiktigt och förvarar dem svalt så kan vi käka egna äpplen en bit in på nästa år
Låt sedan bröden svalna under bakduk och förvara dem gärna i en plastpåse till dagen efter, då blir dem som bäst, även om jag aldrig rekommendera att förvara bröd i plastpåsar annars
Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnen gillar bäst
Jag är inte så van vid att tillaga kött, för i vår familjen äts det mer fisk eller vegetarisk mat. När vi bjöd hem några vänner härom helgen, stod det kött på menyn, för att det var vad våra gäster gillar mest av allt
Jag älskar bra bröd. Innan du bakar med surdegen är det viktigt att den är aktiv och bubblande och inte för sur, den ska vara lätt och fräsch om du smakar på den, bara en lätt syra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.