"Uppstjälpes genast och serveras med vaniljsås""Mycket användbar nu för tiden i första-maj-tider, då man har många vitor till övers efter de obligatoriska äggtoddarna" Jag har inte gjort äggtoddar men dock en massa tiramisu och fick en del vitor över från det
Just nu är MITT behov att bli mer basisk i kroppen. Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang ochjag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Vi är alldeles överväldigade över hur många ni är som kikar in här och det är helt fantastiskt kul. Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Succé skulle jag säga ochjag fick många lovord. Dela rödlök och vitlök och lägg i grytan. Idag hade vi som vanligt nätverkande sopplunch på mitt jobb och då bjöd vi på min egna Gulaschsoppa som blev en riktigt hit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.