-) Såjag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Nu så här i efterhand får jag nog erkänna attjag och grannarna förlorade kampen. När jag var liten var jag rädd förkatter precis som min mamma fortfarande är
Josefine berättade också om sin mormor som den stora inspirationskällan och hennes “Wretman” – en grön och rosa mandelkaka med lime och hallonpannacotta, fick mig ocksåatt fara tillbaka i tiden och minnas den gröna mandelkakan
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.