Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Gundas goda Äppelkaka. Som jag lagt in recept på tidigare här. Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Vi vågar knappt prata om det och det känns nästan som att man har begått ett brott. Ätstörningar är något som drabbar väldigt många och vanligare än vad man tror och ändå vågar man inte prata så mycket om det
Då kom min briljanta kollega Lisa på idén att det vore nog gott med en passionsfruktsmousse på. Sagt och gjort, Lisa testade tårtan med gott resultat och jag fick receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.