Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jagblir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
För att det ska bliså gott som möjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Jaggillar att dra ihop några varma mackor när jag är litesmåhungrig på enklast möjliga sätt. Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles viti mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen imittliv
Blanda väl så att det blir en jämn smet. Grädda i våffeljärn, gärna med breda rutor, dvs ett belgiskt, eftersom dessa blirlite mer tjockare och lättare att steka i
Vänd gärna efter halva tiden om du inte har varmluftsugn. Och nu vet jaginte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat såjag bara struntar i det och hoppar direkt på biffenistället
Jagficktipsettill kakdegen från en kollega och det blirverkligenfina och jämna kakor av den. Såjag gjorde icingen av vanligäggvita, men det går faktiskt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.