1- års
kalas och därefter var jag fast. Jag har ingen utbildning i ämnet utan är självlärd. Jag bor tillsammans med min man och vår son Hannes och vår dotter Lykke i Markaryd i södra småland. Jag bakar enbart till familj och nära vänner, tar alltså inte emot beställningar, som det ser ut nu. Jag svarar dock gärna på frågor
Bärsaften sipprade ut och färgade den gula löken röd och såblev allting lite saftigare. Han lade upp av maten inklusive körsbär men de blev liksom liggandes på tallriken
Hoppas ni blir lika kära som vi blev i den. Såjag rekommenderar den skarpt. Att få borra ner näsan i härligt underbar rosmarin och fransk dragon, gör att jag blir helt vimmelkantig
I mitt nya YouTube-avsnitt gör jag proteinvåfflor. Blanda väl så att det blir en jämn smet. I denna video bjuder jag på ett enkelt recept på grundsmet till pannkakor och våfflor
Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat såjag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Patén, om det nu var en sådan, krävde inget annat, den var sig själv nog. Ikväll fick båda göra tjänst i vad som kan ha varit min bästa köttfärslimpa hittills, eller om jag möjligen vågar kalla den en paté
Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag. 1/2 mango1 avokado2 tomaterolivoljavitvinsvinägersalt, pepparGör så här
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Denna högrev blev till en gryta med smak av apelsin, vin och vitlök. Ingen Nina Simone, ingen Ella Fitzgerald inte ens Edith Piaf utan bara total tystnad såjag hör vad jag tänker och i bland tänker jag ganska smarta saker och i bland tänker jag inget alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.