vegetariskthaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härligathailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Det är nämligenintealltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här ifamiljen
Det ska ärligt talat bli underbart. Jooooooo, Tacorullar med guacamole, Kärleksfrikadelleri tomatsås, Lustig lax med grönprickig sås och Söt kyckling med glada grönsaker
Det ena blirtilldet andra som blirtilldet tredje. En gång när jag gickminlärarutbildningfickvi lära oss om kedjematlagning och det har jag använt nu i många år
Iblandblirdetinteriktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttitfinti den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar idettråkiga "vad blirdet för mat. Vardagsmiddagarna flyter på utan större bekymmer men så händer det där som man helst villundvika
Detfinns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept tillexempelvisminbalsamicobrända högrev i ugn) men nu blirdet mycket annat
Detblir en ganska såsig rätt, så det räcker att komplettera med kött, så är middagen klar. Men ikväll har detblivit en smarrig grönsaksgratäng som definitivt förtjänar publicering
Mycket mat och fikablirdet under advent och hela vägen till jul. En omgång lussekatter är redan bakade tillkillarna, men långt ifrån den sista, det brukar bli ett antal bullar som går åt när två (förlåt tre) fikatokigakillar glufsar isig, detfinnsliksominget stopp
Jo, lutfiskblirdetikväll för det är Lutfiskens dag idag. Jag kommer testa att göra den i en spännande tapasform med kryddpeppar, ansjovis och potatis bland annat, och allt finns förberett hemma, så det är bara sista touchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.