Jävligt Borlänge – JävligtGotts Veganburgare på Bastard Burgers. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – JävligtGott
Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta JävligtGott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det kan väl inte bli annat än gott, med sådana ingredienser och kryddor. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Att släppa storstadsfokuset, men fortfarande servera hållbar, smart och jävligt god mat till ALLA runt om i hela Sverige är SKITVIKTIGT om vi ska göra verklighet av ambitionen att göra det lätt att göra rätt och göra maten människor älskar bättre
Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Här kommer ett gott recept som passar perfekt till sommaren. Typiskt men inte oväntat, allt sjukt verkar ju fastna på mig nuförtiden och många på jobbet hostar och hostar och snuvar
Extra gott med lingon, gärna vändna, i sockerlag. Sorbet på pumpa är som inget annat. Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
Forma smeten så gott det går till runda bollar med hjälp av två teskedar. I jakten på något varmt alternativ till glöggen snubblade jag över detta äppelvin som i princip smakar som flytande äppelkräm
Du kan ha det i pasta, i grytor, på mackor, på hamburgare, till brunchen eller som snacks. Men det kommer garanterat att bli jävligtgott och användbart
se men var tvungen tyvärr slänga allt, för det var inte gott. Jag har länge gått och funderat på hur jag ska göra min favoritsås, majonnäs, ännu godare och ännu mer nyttigare
Nu är det avsmakat och precis lika gott som vilket chokladmousse som helst. Vispa spadet tills det ser ut som vispad äggvita och du kan vända upp och ner på skålen utan att det rinner ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.