En liten buffé blev det medkyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostadeauberginenmed tomat och fetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna medmarinerade grönsaker och tillbehör, där man hittarmarineradevitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Sprid ut tomater, rödlök och ev. Hemlighetenmed en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord. Sockret tar ytterligare fram sötman itomaterna och gör smaken underbar
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.