Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
ITALIENSKAKÖTTBULLARITOMATSÅS. Efter att jag tipsade om dessa italienskaköttbullarna på instagramigår (ett gammalt recept som ligger här sedan tidigare) blev jag så sugen på att laga det själv tillmiddag
Skala och hacka lök och vitlöksklyftor. Fräs i en gryta med olivolja, tills den är mjuk och glansig. Tillsätt passerade tomater, strösocker, salt, peppar och basilika
Tillsätt färs, ägg, ost, basilika, rivenvitlök, salt och peppar och arbeta till en smidig färs. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken mjuk i en gryta med olja
Jag har lekt Paolo Roberto och testat hans italienskaköttbullar. De blev inte så dumma alls. Rör ihop väl och forma sedan tillköttbullarivalfri storlek (gärna modell större för den italienska känslan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.