Italienska biffar med tomat och löksås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad färsk basilika eller 1 tsk torkad
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 dl nyriven parmesanost
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 stor gul lök
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 tsk socker
  • 2 msk hackad basilika eller 1 tsk torkad
  • 1/2 buljongtärning
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.