Det har en mysig yta, är lite småsegt, matigt om man har lite gosaker på det, mättande och otroligt gott att doppa lite olivolja efter att ha kört det i ugnen i ca tio minuter även dagen efter
proteinrikt, fyllt med vitaminer och mineraler - mer om det och vart jag köper här. Är det något jag älskar så är det smoothies (en om dagen gör gott i magen), och en av favoriterna kommer alltid vara blåbär
Härligt fint kött med massor av smak som behöver tid. Plocka köttet från benen. Fredag, myskänsla, fint väder med solsken, små små kläder inpackade i byrån
I opened the workshop by talking about camera gear, available light and how to best use itduringwinter and lastly a demonstration on how I typically create my food photographs
) bone-in leg of lamb. 4 scallions or spring onions, thinly sliced. 2 small preserved lemons, skin and flesh chopped. 1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving. 2 lemons, cut into wedges. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp. ) bone-in leg of lamb4 lb. baby Yukon Gold potatoes2 lemons, cut into wedgesFlaky sea salt
nypa vitpeppar,. Blanda ingredienserna till marinaden i en djupskål och lägg i köttet i en kvart,vänd ibland, värm en stekpanna och lägg i smör,stek det marinerade köttet och pensla med den Marinad som blev över i skålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.