Supergod fisksoppa och EM-match. Nu är det fredag igen och mindre än 1 vecka kvar till vår lilla familj ska ha semester ihop i 6 långa veckor nu i sommar och det ska bli jätteroligt
Flyg upp till Stockholm, två hektiska dagar på Formex, två nätter på hotell och sedan tåg hem. Ja, det var min helg det, vilket var en helt underbar helg
Nu blir det sockerchock här på Kryddburken. St Patrick’s day o allt ju. Irlands nationaldag firas både högt och lågt och jag verkligen älskar alla gröna fyrklövers och längtar ännu mer efter vår fyrbenta lilla irländare som snart flyttar hem
Visserligen inte som i Baltimore. Men även en fattigmansvariant kan smaka gott. När delar av den amerikanska släktgrenen hälsade på för ett antal år sedan begåvades mitt kök med en typisk krydda från Chesapeake Bay, Old Bay Seasoning, som pudras över det mesta i matväg därborta
Jag är en av de utvalda svenska matbloggare som fått äran att komponera ihop ett recept till en av Cono Surs viner i en recepttävling där vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen om huvudvinsten som kommer att vara en resa till Chile för att besöka Cono surs anläggningar, cono sur vineyards & winery, för mig och en vän, vilken dröm…
I samarbete med Cono Sur vineyards & winery är jag inbjuden att delta i en recepttävling. Vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen där vi alla ska ta fram ett recept som passar till ett av deras viner, Bicicleta Gewürztraminer (6680) eller Organic Cabernet Sauvignon Carmenere (6586)
Idag firar Baileys 40 år – Å det ska ju såklart firas med tårta För mig är Baileys en favoritlikör och den är mig extra varm och hjärtat då den är just irländsk
Nu är det dags för oss att bli lite pajiga igen, det är alldeles för länge sen sist. ) Det blir en vegetarisk paj som vi hittat hemma hos Sara som håller till på Vardag
Detta inlägg är ett samarbete med Royal Design. I lördags eftermiddag gjorde jag en stor laddning Shepherd´s Pie, eller Fåraherdens Paj som vi säger här i Sverige, och det genererade i ett antal matlådor som vi kan ha med oss under veckan
För några veckor sedan blev jag inbjuden att delta i en recepttävling i samarbete med ConoSur. Vi är flera svenska matbloggare med men det är även tävlingsdeltagare från Storbritannien, Finland och Irland och den stora finalen går av stapeln i Paris
Jag är så himla lycklig just nu för jag har gått vidare i Cono Surs recepttävling, det är såklart inte min förtjänst utan alla ni som varit in och röstat, tack snälla ni
Jag har försökt återskapa en mycket intressant smakupplevelse jag hade i Baltimore, Maryland på USA. En av Baltimores stoltheter är kryddblandningen Old Bay Seasoning som tillverkats där sedan 1939
Purjolök är mycket populärt i Irland, och det har det varit så långt tillbaka någon kan minnas. Det här är en mycket god rätt som kan serveras antingen som den är, som en lätt vickning, eller till en enkel fiskrätt
Rösta på mitt bidrag. På Cono Surs webbplats söker företaget efter en ny, läcker huvudrätt som passar till ett av deras viner Bicicleta Gewürztraminer eller Organic Cabernet Sauvignon Carmenere
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.