Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Nu har jag fått vara med och laga upp en hel buffé med den goda och vackra persiska maten. Vi var några stycken som samlades i fredags för umgänge över lite mat
Arabisk afton. av Sara den Jul 5, 2011 • 21. 18 Inga kommentarer. Arabisk afton med grillning. Mina underbara syskon var uppe i helgen, det var fint väder och vi skulle grilla
Fadomusiken snurrade i bakgrunden och gästerna. moster E och hennes herr C. och morfar. Då de sedan kom in i köket var det svårt att inte ana vart tongångarna gick
Jag är inget fan av sushi, det kan jag villigt erkänna. Jag gillar inte rå fisk helt enkelt. Däremot är jag väldigt förtjust i ingefära, soja och wasabi
Pizza. Ikväll blev det pizza på italienskt vis. Degen gjorde jag igår kväll innan jag gick och lade mig. Tänkte att vore det inte bäst om pizzadegen fick ligga och kalljäsa i kylen över natten
Hösten är som gjord för franska aftnar, minst sagt. Mörkret som omsluter oss vid den här tiden på året kräver helt enkelt att vi aktivt paketerar in tillvaron i härligheter - eller mumsigheter
Jaha nu hamna bilden på sniskan ändå. Men ni kan nog tyda vad den föreställer. Pike du har rätt. Vi måste skärpa oss, det började ju såbra och nu i den tuffaste perioden får man inte släppa taget
Idag tog jag verkligen ut svängarna och gav mig på Indiskt. Visst, man kan köpa jättegoda kryddblandningar från Santa Maria och bara blanda med lite cocosmjölk, sen är det klart men jag ville göra min egna variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.