Tvätta gurkorna och varva dem med dillkronorna i en stor glasburk. Häll i senapskornen, cayennepepparn och natriumbensoat i burken med gurkorna och slå sedan på lagen när den svalnat lite
Pâte à choux2 dl vatten 1 msk strösocker 75 g smör 120 g vetemjöl 3 ägg salt. 1Fyllning och topping0,5 l rabarber 200 g strösocker 1 krm kardemummakärnor ev majsstärkelse vispgrädde mörk choklad
4 laxfiléebitarsaltas och peppras och ugnsbakas på 225 grader i 10 minuter. Ta ut formen och tillsätt3 dl grädde1,5 msk sambal oelek2 msk chilisås2 msk sweet chilisåssvartpeppar och örtkryddorsom blandas ihop och hälles över och ugnsbakas i ytterligare 10 minuter
Hacka paprikan och lägg i ihop med svampen, låt det stå en liten stund. Servera med ris eller pommes. Skär bort fett på kotletterna sen dela dom i små tärningar
Fräs i en varm stekpanna med generöst med smör. Platta till rårakorna med en stekspade och stek på bägge sidor tills potatisen fått en fin gyllene färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.