Har ni inte hunnit med det eller bara inte orkat, så är det här ett recept för er också. Men hur ni än gjort så funkar det här receptet perfekt alltså och kommer att göra succé på sommarpartyt
Servera med färska tomater som du saltar lite lätt. Men varför inte ta det ett steg till, göra de mer mättande, använda riktigt schyssta råvaror och lyxa till de lite
Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar
Passar som fredagsmysrätt också om man vill. Det blev lite tager vad man haver, lite ost fanns kvar, lite skinka, någon tomat och de stekta champinjonerna som fanns kvar efter gårdagens middag
Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, somockså var utbildad konstnär. Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla
För att det ska bli så gott som möjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar såmycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Eftersom vi planerat för en härlig hemmakväll, hade vi siktat in oss på en härligt god middag också. Känns som det var en evighet sen vi gav vårt hem lite ompyssling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.