Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Det finns baraen sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Just nu så längtar jag efter helgen, det finns ett ställe i Borås en lekplats som heter ” Inte nudda markenparken” vore kul att åka dit med godingarna M&M
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Förresten blir havtornssmakeninte särskilt framträdande, det blir baraen mild antydan till den. Idag är det internationellaLakritsdagen säger de som vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.