Servera gärna kladdkakan med lättvispad grädde och färska bär. la visat sig har en skyddade effekt på vårt hjärta och honung har utöver en väldigt antibakteriella egenskaper visat sig öka fettförbränningen i våra kroppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader
Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt. Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass
Den kalasade vi på efter grillmiddagen idag. Dela på Facebook. 10 urkärnade dadlar2 dl hasselnötsmjöl2 tsk kokosmjöl5 msk kakao 1 tsk bakpulver 1 msk honung 3 nypor flingsalt 0,5 dl kokosolja3 äggSätt ugnen på 175 grader. Dela på Twitter 18 J
I kväll sparkar vi igång med julgröt, nygriljerad skinka på hembakat vörtbröd och trevligt sällskap. Skär bort botten på några jordgubbar och placera dom på kakan
Jag toppade med en röra gjord på lättkvarg, osockrad äppelmos & lite steviaströ. Det är fredagskväll, en kväll då många vill äta något extra gott, därför tänkte jag dela med mig av denna otroligt goda och lättgjorda kladdkakan som bara tar 2 minuter att göra i ordning. Blanda allt tillsammans i en skål till en tjock degliknande röra, klä skålen med plastfolie om du har, fungerar säkerligen lika bra utan, in i micron på full effekt i ca 45 sekunder
Lägg daimgrädden emellan marängen och ovanpå, frys över natten. 3 äggvitor vispas hårt2 dl socker1/2 tsk bakpulverRita ut två rundlar på ett bakplåtspapper och ställ in på plåt i ugnen en överst och en underst. 125 grader i 45 minuter, sen byter man plats på plåtarna och kör 45 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.