Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. Inte mycket kul den erbjöd. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
…Eller första december, men det är ju början på julen. Och det är bara ett försök. Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för ibland bli frestelserna för stora
Som vegetarian trodde jag att jag hade smakat det mesta i grönsaksväg. Fel. Förra veckan delade en kurskamrat med sig av sin skörd från torpet och i påsen låg bland annat den här gröna ruskan som visade sig vara Agretti
På senare tid har det blivit mycket om vinländer med svag representation på vårt monopol. Turkiet, Georgien och nu några ord om viner från Slovenien och Kroatien
Den här rätten passar lika bra som festmåltid och vardagsmat. 4 pers400 g kassler1 röd paprika1 liten burk ananas1 bit purjolök2 msk smör2 tsk curry4 msk tomatketchup1/2 burk krossade tomater2 dl creme fraiche2 pressade vitlöksklyftor1 krm paprikapulversalt, pepparGÖR SÅ HÄR
I går grillade vi en fläskytterfilé som marinerats i en god marinad. Receptet hittade jag på bloggen "Två små kök" och tyckte det lät riktigt gott och spännande
Alla familjer har sina traditioner. Sedan ganska många år tillbaka äter vi påskbord på långfredagen. Den här goda nubbesalladen har stått på påskbordet sedan 2001
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.