En fantastisk källa till inspiration för alla matälskareoch väl värt ett besök. Har man lite mer tid en dag kan jag rekommendera att laga den här mycket goda indiska rätten, Mughalai Korma, kycklinggryta
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Den här rätten är från programmet Tinas cookalong, riktig god och hyffsat snabblagad. Blanda mandel, rödlök,vitlök, currypasta, kanel, lime, mynta, koriander, honung och mixa med en stavmixer till en tjock massa
Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Att laga vegetarisk mat betyder ofta att man hittar en grönsaksersättning till kött eller fisk. Den här grytan har en indisk touch, och blir så kryddstark du vill ha den
Daalen blir väldigt krämig bara av tomatsåsoch vatten, genom att den får tid på sig att stå på spisen så att linserna hinner suga upp såsen och vätskan reduceras ner
Färsk koriander, basmatirisoch naanbröd. Tillsätt sedan yoghurten och mixa lite till. Tips, byt basmatiris till blomkålsris och skippa naan om du vill hålla nere på kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.