Indisk kikärtscurry med ugnsstekt chilikryddad potatis, chutney och kall sås med mynta
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Indisk kikärtscurry
  • 4 portioner 1 msk rapsolja eller liknande matolja
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 2 tsk malen spiskummin
  • 1- 2 tsk malen koriander (börja med den mindre mängden och smaka dig fram)
  • ½ - 1 tsk malen chilipeppar
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 500 g krossade tomater
  • 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora burkar med konserverade kikärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.