1. Hacka löken och vitlöken. Fräs i smör och olja på medelvärme i ca 5 min utan att löken får färg. 2. Häll i riset och gurkmejan och rör runt ordentligt
Att brygga sitt eget öl eller vilket öl som helst förresten verkar innebära en lie genom en djungel av information om sorter, olika slags malt och humle, temperaturer och annat
Den senaste tiden så har mina smaklökar varit i Indien titt som tätt. Jag har själv aldrig varit i Indien, det närmaste är att jag och Pat har bott i Little India några gånger när vi rest
Hejsvejs. Har ägnat dagen åt plugg inför morgondagens stora prov men ar även hunnit med äta käka frukost, lunchat ute, det blev en salig blandning av bakpotatis, räkröra och sushi, haha konstig mix, jag vet
Vi konstaterade ju förra veckan att vi inte är några storkonsumenter av färs, såvida den inte hamnar i någon hemmagjord korv, och idag lägger vi till falukorv till samma konstaterande
Ett recept som jag hittade i hemkunskapspärmen. Blev väldigt najs. Jag använde kycklinginnerfilé och butter garam masala-kryddan jag fått av min fina vän Anette, straight from India
På kvällen hade vi lite disco till Amands favoritlåt "Man boy". Den här goda glasstårtan bjöd Jennie på igår och den passade utmärkt som midsommartårta
Sister Disco. Chia pudding with banana and peanutbutter. Jag har flera bloggkollegor som har hyllat chiapudding nu ett tag och förra veckan var jag tvungen att testa
På fredagar så äter nästan hela Sverige Tacos, men vi tycker att indisk mat är lika gott. Detta är en snabblagad Tikka Masala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.