2004 och
2008. Kanske bästa indiern i stan. Ska kolla om de har lunchöppet och definitivt försöka få med pappa nästa gång vi träffas. Noterar till mig själv: boka bord då.
Tärna kycklingfilén i valfritt jämnstora tärningar. Skiva champinjonerna och finhacka löken. Fräs curryn i matfettet, tillsätt sedan kycklingen, löken och champinjonerna
Kimchimajonnäs. Mixa ingredienserna till kimchimajonnäsen och smaka upp med salt och peppar. Wraps. Skär makrillen i bitar och fördela sedan jämt i varje salladsblad
Vispa ihop ingefära, lime, vinäger, socker, spiskummin, cayenne, salt och peppar. Tillsätt vitkål, lök, jalapeño, tomater och koriander, och blanda ordentligt
Middags-kiten innehåller kolhydrater och kryddor för att tillaga måltiden och idag åt vi Indian Tikka Masala och det enda du behövde tillsätta var kyckling, lök och matlagningsgrädde
En god och mättande gryta som kan ätas tillsammans med naan eller serveras med quinoa eller ris. A tasty and hearty stew that can be eaten with naan or served with quinoa or rice
Indian chicken curry1stor lök, grovt hackad6vitlöksklyftorgrovt hackade50 gingefäragrovhackad2tskkummin1tskfänkålsfrön1kanelstång1tskchiliflakes2tskgarammasala1tskgurkmeja1tskströsocker400gkanhackadetomater600 g benfria kycklinglår eller bröst2 1/2 dl kycklingbuljongfärskhackadkorianderMixa lök, vitlök och ingefära tillsammans medvattnettillenpastaanvändestavmixerHetta upp olja ienstor gryta på medelvärmeLägg ikummin, fänkålsfrön, kaneloch chiliflakes och fräs demi ca30sekunder tillskryddornabörjar doftaTillsättlöktektillsvattnet avdunstarochlökenblivit gyllengul, ca 5minuterRör igarammasalagurkmejasamt sockeroch låt puttra 30sekunderinnandu tillsättertomaternaLåt sedan allt småkoka påmedelvärmei 10-15minuterutan locktills tomaterna ochmörkare färgSkärkycklinglåreni3x3 cmbitarochlägg i grytannärtomaternahartjocknattill en pastaKoka i minuter ochhäll sedanöver kycklingbuljong och lägg i bönornaSjud i8-10minuterutan locktills kycklingen är helt färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.