Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer. 4 dl matlagningsgrädde
1soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g. 1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. Det är så vansinnigt gott och ett riktigt ha-begär när det sätter in så i fredags förra veckan fick det bli just detta till kvällsmiddag
Snitta skinnetpåkycklingen, lägg den i påsen och klappa inmarinaden. Jag har inte behövt laga middag på över en vecka, men idag kände jag mig redo och sugen på något superenkelt och supergott
Krydda kycklingen med salt och peppar och bryn den runt om och lägg dem ovanpå spenaten. Här kommer den utlovade kycklingrätten som jag verkligen tycker att ni ska prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.