Idag har vi varit och gjort pass till alla tre barnen. Eftersom de är under 18 år var både jag och Leif tvungna att vara med (om vi inte ville skriva under en massa papper som dessutom skulle bevittnas)
Till lunch äter vi oftast nån form av kött, varierar mellan lamm, fågel, nöt, fläsk eller vilt. Lennart äter lite mer smör än jag och tar ofta två ägg när jag tar ett, men annars äter vi väldigt lika
vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Ikväll ska vi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Andra advent på söndag och nu går det fort till jul, ska ställa in granen jättetidigt i år, vill hinna njuta av den när vi är hemma
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att vi ville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Det blev verkligen supersmarrigt, varför äter man rödkål så sällan. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
En laktitsdag som denna vill vi visa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Samma sak är det med grönsakerna, man tar vad man har helt enkelt och inte ens den mest kräsne grönsaksvägraren brukar säga något hos oss utan äter med god aptit, för grönsakerna syns ju inte
Jag är en svagis då det kommer till bröd. Jag älskar bröd med ett gott smör på. Gärna nybakat och gärna surdegsbröd som både är nyttigare och håller sig färskare mycket längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.