Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
När jag senastvar och botaniserade på Paradiset Matmarknad i Stockholm hittade jag nämligenen påse med teffgryn avsedda för just gröt, och denpåsen fick följa med mig hem
Jag brukar lägga på kvarg och bär, nötter eller Walden Farms sockerfri chokladsås ^^. Mitt recept på dessa magiskt enkla och nyttiga ”husmanskost” är följande
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Igår var det dags för mig att baka denna härlighet till Kaj. …för idag är det Kajs födelsedag. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Förvara i kylen och skaka innan du häller upp. Vardag. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss enbra bit på vägen
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Hacka löken. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.