Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Jäs bullarna under duk i 30 minuter. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Den är ett måste till sommaren och jag har precis lagt in en ny beställning på kryddlandet. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
När jag va lite flicka bakade min mamma alltid kaka hemma och hon brukade läggande kanel i hennes kaka så jag blev glada hela tiden när min mamma baka och jag fick alltid hjälpte till henne när hon baka
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
En av mina bästa studentsåser var min hemmagjorda "kebabsås" som jag serverade till ca allt. Majonäs köpte jag på burk och använde en stor matsked av för att kräma till filen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.