Det är min Annie det. I morse propsade hon på att få göra frukosten, 'Du gör ju alltid så många frukostar till mig och Magda Mamma så idag ska jag göra till dig'
Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Inte riktigt klokt är det, redan 4 år har det gått sedan vi tog våra första staplande steg, slog upp portarna och bjöd in er till vårt kök
Au Bon Climat Knox Alexander Pinot Noir 2009 (nr 79985) 349 kr. I söndags var det både hustruns födelsedag OCH påskdagen OCH körsbärsträden slog ut i full prakt
Idag är ingen vanlig dag, nej det är bloggens 5-årsdag. Hurra, hurra, hurra. Ja, det är sant. Det känns nästan ofattbart, men jag har faktiskt oförtrutet hållit på att blogga i 5 år
Trots att Lennart, som fyller 76 år på tisdag, drabbats av både två cancerdiagnoser, epilepsi och en liten stroke de senaste 15 åren, så är han idag piggare och friskare än när vi möttes 2003
Nu sitter de nya lamporna uppe i taket på växthuset och jag känner mig nöjd…. det blev väldigt bra. Nu är det verkligen höst, grått och disigt ett typiskt inne väder
I dag fyller bloggen 2 år, 2 år. . Detta måste givetvis firas, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken i sig, så kommer härmed detta recept
Det sägs att en god måltid avgörs av hur god såsen till måltiden har varit. Sant nog. På tal om såser så är det också så att en god sås avgörs av hur bra fond eller buljong man har använt för att göra såsen
Underbara höst med sina färger och svala luft. Men också för alla dessa underbara grönsaker. Förutom att jag snöat in fullständigt på soppor i höst så har även diverse olika sorters pajer blivit testade i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.