Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Grattis minälskade älskling. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
) Ångrar inte att jag startade Matildas kafferep för det här är en plats där jag kan samla alla mina favoritrecept och recept jag alldeles själv kommit på
Min favvomånad. Först 17 maj, då fyller dottern år, sedan idag, 24 maj, då fyller maken år. 200g rumsvarmt smör. 1 dl kakao (gärna ekologisk då den innehåller inga tillsatser och har minst kolhydrater). Sätt på ugnen på 200 grader. Bred ut degen över bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen ca 7-9 minuter tills smeten har stelnat. Låt svalna under ca 5-10 minuter innan du lägger på smörkrämen för att den inte ska smälta för mycket. 200g rumsvarmt smör. 1 dl kakao (gärna ekologisk då den innehåller inga tillsatser och har minst kolhydrater)
Det blir i vanlig ordning mat blandat med minnen och däremellan matminnen. Julen började göra sig påmind när vi lagade till griskinder i lergrytan och satte smak med hjälp av glögg och därefter svängde samman en cheesecake som lös gul av saffran
Så idag bjuder jag er alla på födelsedagstårta, och hoppas att ni vill fira med mig. Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Ett ämne som är aktuellt än idag. Jag minns fortfarande första inläggen på Salt&Peppar. Brownie med Jappglasyr – Min all time high gällande ”kladdkakor”
Senare på morgonen har vi tillsammans gjort mitt gymnastikprogram, som jag fick av en sjukgymnast och en yogainstruktör efter min steloperation av ryggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.