Ihave always loved Japanese food and flavours. Itisinspired by several basicrecipes that I found duringmy research, butitistotallymy personal take on the dishanditis probably a lot “simpler” than the original
Blanda om igen, och smaka sedan av ifall du vill lägga till mer konjak. Det är en kallgrekisk efterrätt, som är rik på choklad, har bitar kex, en liten skvätt konjak, och som är busenkel att göra
Späd med mjölken litei taget, och vispatillsalltblandatsig. Jag är alltidväldigtselektivimitt val av pasta, och just i detta fall ansåg jag att sedani var det bästa valet
cl ApricotBrandy. Lägg krossad isi en mixer och fyll den med de övrigaingredienserna. Krossad is. Mixa ½ - 1 minut och häll upp. 3 cl Galliano. 3 cl ananasjuice. 3 cl vit Rom. 1 cl saft av pressad citron. 1 äggvita
Allt du behöver är en bit nötkött, valfrimarinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycketfritid
After introducing ourselves over a quick coffee and these lovely Almond ButterBrownies by AmyChaplin + Berry/GingerSmoothies we started working on the Carrot & Halloumi Burgers and the Avocado Chocolate Mousse that came to be the center of everyone’s attention for the next four hours or so
Vi såg mäktiga kadedraler, små mysigafik där Picasso hängt ,butiker fulla av den goda spanska skinkan Pata Negra ifr den svarta grisen, enorma saluhallar men Vi tar väl alltifr början och Kanske Du Där ute i Cyberspace ska dit och kan få litetips
Blanda pastan och såsen. Penne all’ arrabbiata. En lite längre variant för den som önskar. Hacka lök och vitlök, stek det iolivoljantills löken blivit mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.