Idag bjuds det på en kryddig och god potatisrättfrån Uganda. Potatistemat fortsätter. Man skulle ju kunna tro att vi hade tröttnat på potatisvid det här laget, men så är faktisktinte fallet
För att vara riktigt säker på mitt recept, har jag lagat upp en litengoding här ikväll. I programmet  kommer det bland annat att bjudas på reportage frånolika matbloggar iSveriges avlånga land
Koka pastan enligtanvisning på paketet. Medelhavskosten har den senaste tidenblivit en hel del uppmärksammad ur hälsosynpunkt, och i boken Mitt medelhavskök kan man läsa om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss
Kocken måste ta på råvaran, vända och vrida på den och studera den från alla håll och kanter, - exakt på samma sätt som en sushimästare gör med ett stycke tonfisk förren han förstår huru fiskstycket skall skäras upp
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.