Grundreceptet är från en amerikanskhemsida, vilket gör att måtten är lite udda och tårtan blev ganska söt, så om man vill kan man dra ner på sockret i moussen
Gemensamt för dessa har dock varit att de mest gett intryck av billig parfym. Faktorer som mängd, kvalitet och hur länge det får ligga och dra spelar in
Idagklickade det, när tröttheten börjar avta tonar smärtan mer fram. Seeen kom jag att tänka på de många timmar jag flyttade runt kameran/ höll upp kameran/ lagade mat och så vidare
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa imig denna ”wake me up shot” som innehållercitron, ingefära och äpple
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredientstogether for 30 seconds or so, until you have a thickmarinade. Place the carrot and marinadeinto a dish, mixtogether so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot stripsside-by-side on cookie sheet (lineitwith parchment or a silicone mat ifit’snotnon-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 tbsp tahini. 1 tbsp lightoil (e. 5 tsp coconut aminos. 1 tsp liquid smoke
For Sweet PotatoChips. Place an oven safe cooling rack on both baking sheets. Wash sweet potatoes and thinlyslicewith a very sharp kitchenknife or mandolin
Combine all ingredientstogetherin a saucepan and heat over low heat untilsimmering. I have kept thisgoing for a few hours, addingadditional water when needed
) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Separera äggulorna från äggvitorna. På nyår gjorde vår vän Ullis denna grymma efterrätt. Jag gjorde en variantidag med en finbelgisk mjölkchoklad som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.