1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Blanda vaniljsocker med turkisk yoghurt. Bärpajer så man kan svimma. Servera med vaniljyoghurten. som ju kan vara mumsigt nu i helgen ifall solen tittar fram och man kanskekan sitta ute och fika
3 burkar konserverade körsbärstomater med tomatsås 3 klyftor hackad vitlök 2 cm färsk hackad ingefära 1 urkärnad och hackad röd chilli curry, kanel, kardemumma och kryddnejlika att krydda med (eller vilka kryddor du nu har hemma som är goda) Salt och peppar
Enklare kan de nästan inte bli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
Hur kul som helst ju, eller hur. Men sen visade det sig att de ville ha 1 stor fyrkantig tårta. Jag fick i uppdrag att göra en "så prinsessig tårta som möjligt"
Avsluta såsen med skinkan och riven ost. Avsluta såsen med skinkan och riven ost. Nu kan även du läsa om mina tips, klicka på länken ”100% Östersund” om du vill läsa mer om recepten
Skulle bjuda på cupcakes idag. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Såg din senaste bild på hallon-och lakrits smoothie, hur får du den så fin som på bilden. Fick en gullig läsarfråga så den måste jag ju bara svara på här om fler undrar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.