Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blevdet ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Salta och peppra och flytta allteftersom över i pannan med bacon. Utav dettablevdet en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Tina, rensa ur köttet och bryn skalet med en morot, en palsternacka och en rödlök skurna i bitar
Det dumma är att jag har aldrig räknat ut hur mycket det skall vara…. Salta och peppra efter behag. Köttet blev fläskytterfile med min egen marinad, man gör det man är van vid och gillar
Ner med köttet i mixern, i med lite tomater, lite vitvin och vips så blevdet en ragú. Men så kom vi på att vi faktiskt skulle åka iväg några timmar och den hade med största sannolikhet kunnat stå kvar i ugnen men om jag kan så minimerar jag gärna risken för inrökt hund
Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Matblogg - Friterade pilgrimsmusslor med avokadosalsaGET IT ON - Grillspett med Serranoinlindad jätteräkor och halloumiostVärt att notera att det är bara rätter med fisk och skaldjur som har nått finalen
Börja med att steka kyckling i smör, salta och peppra. Jag älskar ju Thaimat så jag blev glatt överraskad av denna rätt och kommer att tillaga den många gånger framöver i min fina Pyrexgryta, så stort grattis till Birgitta Jonsson
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Alltså med risk för att låta allt för negativ, men vilket deppväder. Det här hade jag inte beställt. spöregn och riktigt kallt, gå här hemma och frysa när jag vill ha strålande solsken och ligga på beachen med någon sommarpratare i öronen och småslumra under solhatten
Det är dags att gå till botten medhurdet ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
Och jag kan meddela att det gör jag också. Jag tror faktiskt att han ska få tillfälle fler gånger osså få jag luta mig tillbaka och pyssla med min scrapbooking
Mexicanasoppa med knaperstekt bacon. Krydda av grytan allt eftersom och smaka av. Soppa äter vi inte så ofta här hemma men idag så blevdet som dottern ville
Inte heller blev de mindre under det året jag bodde där. Riv/skär brödet i trekanter. De var farligt goda och med tanke på mängden en mumsade i sig tvivlar jag på huruvida de var mer hälsosamma än vanliga potatischips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.