Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden
Sarah Bernhardt biskvier. De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Jag brukar ju göra klassiska chokladbiskvier, men nu önskade sig farmor en tryffelfyllning istället så gjorde dessa och de blev verkligen helt perfekta
Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed
Här kommer nu recept på bagels. Jag har gjort om ett recept från arla lite till mitt eget. Eller ja, jag har bytt ut lite av mjöl mängden till grahams mjöl och istället för sirap haft honung för att få det lite mindre onyttigt
Shape the dough and rise for another hour. You can be extra-sure that the bread is done when an instant-read thermometer inserted in the top or side registers 210°F
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.