Känner miglite tagen från gårdagens skaldjursbuffé, oj vad jag åt, så fantastiskt gott var det. ) behöver jag säga att jag älskar GrandHotels skaldjursveckor
Brödet kallas "grand blanc" och är perfekt att baka under en dag när man vill ha tid med annat också - imitt fall hann jag både njuta av det vackra marsvädret, tremileniLahtis och förbereda middagen
En litenkille ska barnvälsignas på påskdagen. Fick en beställning på blå macarons. Det är ju bara det att när man lägger i mandelmjölet så blir det åt det gröna hållet
-) så att det skulle passa oss perfekt. De senaste åren har jag dock blivit en aningenbesviken varje gång jag har ätit tunna spjäll, jag har nämligeninte tyckt att kryddningen har blivit perfekt
I denna djungel av olikaDumplings så har vi nu kommittill den öppna kinesiskavarianten som kallas Shu mai (siumai) Det finns en lång historia om denna lillamunsbit och den finnsi alla asiatiska länder under liknande namn med liknandefyllningar
Rosta spiskummin- och fänkålsfrön i torr, het panna, någon minut bara. Shakshuka med mustig tomat, paprika, lök och härliga kryddor som spiskumminfrön, fänkålsfrön och saffran, örter som koriander och bladpersilja
Vilken stök- och bökdag. ” När bästa svågern dessutom, utan att berätta det innan, såg till att det stod en vitlimousine utanför hotellet för att ta oss till flygplatsen var lyckan fullständig
Idag bjuder jag på en riktiggrillklassiker som äts med fingrarna, babyribs med glaze. Ta upp köttet & lägg det på en tallrik & torka lätt med hushållspapper
i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. R. o. s. a. b. y. h. w. e. r. t. å. S. n. m. ä. d. g. v. l. D. ö. k. j. p. u. f. ,. c. 0. 2. 1. 5. 8. @. 7. B. T
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.