Jättegott tillbehör, passar till allt men kanske bäst till nötkött. Kallnar fort så servera snabbt. ). 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev
Här kommer mitt recept på långkokt fläsklägg som jag brukar glasera (sautera) i honung. Fläsklägg kommer tillbaka mer och mer på både restauranger och matborden hemma, förr i tiden var det en klassiker med fläsklägg och rotmos men då jag inte gillar rotmos men älskar fläsklägg så har jag testat att äta fläsklägget på många olika vis
Tre underbara ting. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Glaserade falska revbensspjäll. Nu har jag varit vrålmätt konstant i tre dagar. Hur är det möjligt. Alla kläder sitter lite tajtare, det finns med andra ord mer att älska och bara så ni vet det, rund är också en form
Glaserade revbensspjäll. 18. 45. 00 ♥ 2015-02-22. Igår åt jag något så gott som revben till middag. Pappa brukar laga det där hemma och de han gör blir oftast jättegoda
800 g fläsksida, (benfria revbensspjäll). Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm stora bitar. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.