Ett annat alternativ för de som inte vill äta kanelbullar men som ändå vill äta något med den goda kanelbullesmaken (eller så klart även för de som bara vill ha fleeer kanelbulle-alternativ) så har jag här ett recept jag gjorde förra året
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Täck kasslern med svampen och paprikorna rör om lite. Serveras med pasta och grönsaker. Slå det över kasslern och in i 200 grader varm ugn i ca 25-30 minuter
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Inte nog med att jag bakade lite förra helgen var jag också på årets enda drive-in bingo. Eftersom det inte blev någon bak uppdatering förra helgen lägger jag nu upp förra veckans góbullar med smak av rabarber, kanel och vanilj
Men innan dess väntas den en mysig fredagkväll, medIDOL-final. Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligt med helg
Denna fantastiskt goda kladdkaka fick jag i uppgift att baka till Mattias syster och hennes sambos gemensamma 30-årsfest. Kladdkaka med glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i. Grädda kakan i 15-20 minuter. Koka under omrörning till glasyren tjocknar och chokladen har smält, ca 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.