Hej Måndag. Jag önskar att ni kunde känna lukten av min granola genom mina bilder. Det luktar verkligen ljuvligt av kanel, kokos och rostad hasselnötter i hela min lägenheten
Smördegsinbakad rådjursfärs med kantareller, stekt brysselkål och rödvinssky500 g rådjursfärs1 ägg200 g kantareller smörsteka med löksalt peppar½ dl grädde4 smördegsplattor ca 10 x 20cm1 uppvispat ägg400 g brysselkål (förvälld)1 liten gul lök hackad1 pkt bacon, strimlatsmör till stekningsaltpeppar1 liten gul lök, hackad1 liten morot, hackad1 lagerblad1 kvist timjan2 dl rödvin½ dl viltfond2½ dl vattenmaizena saltpeppar1
För länge länge sedan köpte jag en stansare "home made" och tänkte att jag också ville prova. Jag köpte den och den hamnade i skåpet och eftersom mitt minne är bra men ganska så kort så har den glömts bort
Way too early on a Sunday morning. Some days I have the biggest sweet tooth. Like today. I decided not to indulge in chocolate but instead I made myself a delicious and creamy acai bowl
Behövde skrubba dottern så vi körde ett SPA hemma. Bjuder på ursnygga bilder på oss. Super kul hade vi. Så pass att sonen knackade på dörren och ville oxå ha fotbad
En vana som jag har lagt mig till är att på fredagar eller söndagar ha lite hemma spa, måla naglarna, raka benen, duscha, ansiktsmask, och så min nya favorit som detta inlägg handlar om
Tunisiska små kikärtsrullar. Ghri´ba homs heter ett välkänt tunisiskt bakverk. Det är en specialitet som är mycket omtyckt särskilt i och utanför Tunis och den bakas på kikärtsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.