Så mycket känsla av comfort food än mac and cheese går knappast att åstadkomma. I går skrev jag om upplägget kring och bakgrunden till mitt samarbete med Robertson
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
En myt är att rom innehåller massor av socker bara för att rom görs på melass / sockerrör men fermenteringsprocessen skapar etanol som inte innehåller varken socker eller kolhydrater, dock kan en del romsorter, speciellt smaksatta innehålla lite socker och det beror på smaktillsatser som krydd- eller fruktsmaker
En hel middag i en liten skål, för man behöver inte mycket mer till den mastiga rätten. Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås
=) Då jag älskar kronärtskocka så valde jag denna pizza en gång, jag gillade att den hade mycket grönsaker på, men saknade något, jo, det var skinkan jag saknade
Jag ger er Paella my friends, och tillägnar den till er som nyss flyttat dit eller därifrån. Skumma noga, mycket noga, allt äckligt som finns i en kyckling fälls ut i skummet så skumma på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.