Hjortron- och ostpaj
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g margarin
  • 2 1/2 dl mjöl
  • 1-2 msk kallt vatten
  • 1 purjolök
  • 1 dl hjortronsylt
  • 250 g riven västerbottenost
  • 75 g ädelost
  • 4 ägg
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • salt, peppar
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • uppvispat ägg
  • gräslök
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt, peppar
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.