Hjortfärsbullar med trumpetsås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 500 g hjortfärs
  • / 0,5 dl
  • / 1 msk mald svartpeppar
  • / 2 msk örtsalt
  • / 1 msk flingsalt
  • / 1 dl vispgrädde
  • / 0,5 dl kolsyrat vatten
  • kolsyrat vatten
  • / 1 ägg
  • / 0,5 gul lök
  • / 1 vitlöksklyfta
  • / 1 tunn skiva
  • / 1 msk finhackad
  • konserverad grönpeppar
  • 0,5 gul lök
  • / 1 vitlöksklyfta
  • / 1 tunn skiva
  • / 1 msk finhackad
  • konserverad grönpeppar
  • / 0,5 dl
  • / 2-3 dl vispgrädde
  • / 1 dl creme fraiche
  • / 3 msk kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.