Det är sällan som jag köper en färdig glaze, jag har hittills inte hittat någon som är "tillräckligt god" samtidigt som att den hemmagjorda ofta är så enkel att röra ihop
Eftersom det var ganska tråkigt väder igår så passade jag på att vara inne och baka lite matbröd. Jag hade tänkt att baka en annan sorts limpor, men jag hade bara en liten skvätt rågsikt så det fick bli dessa hitta på limpor istället
I onsdags kunde du läsa den första delen i min serie på ämnet om att hitta sin optimala kost. Den första delen, som du kan läsa här (länk), fokuserade på grunderna inom kost
Nu har jag startat en surdeg med namnet Séb. Döpt efter Sébastien Boudet, Den Franske Bagaren. Jag är så inspirerad efter att ha läst hans brödbok från pärm till pärm
Här kommer något som blev riktigt smaskigt. När jag va in på affären i veckan så hittade jag alspånsrökt karré i charkdisken som dom satt ned på halva priset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.