Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde. Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Nu invänder kanske en del att vikten inte är det viktigaste i livet, men för att man ska kunna bibehålla en bra hälsa på ålderns höst så är det faktiskt viktigt att man inte blir alltför tung
Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag. Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med
Det blir våfflor till lunch. Här blir det våffelkalas. Så nu har jag samlat på mig 6 äggvitor som står i kylskåpet och väntar. Nu hade jag 6 st äggvitor och bytte dem mot 3 ägg i receptet, vilket gick alldeles utmärkt
Kylen flödar över av grönsaker från Bondens egen marknad och Mossagården, samtidigt som tiden flyger iväg och jag jobbar en massa och hinner aldrig laga någon mat, i allafall inte någon som är värd att blogga om
Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
Min fina vän Anna har fyllt år o jag ville fira lite. Jag har dekorerat med princesskronor såklart. Kronorna är gjorda av flowerpaste som jag färgat gula penslade med glitterpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.