Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Det är ingen superfavorit hos nån av oss och såhär mitt i veckan inget vi brukar äta. Det är dock himla kul att följa alla flöden både på Facebook och instagram om alla olika former, smaker och varianter
Det här är en supergod potatissallad, som passar nästan till vad som helst, både till fisk och kött. Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Kyckling3 kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Koka upp vinäger och olivolja. Tillsätt lök, vitlök och paprika. Skiva potatisen lägg den i en serveringsskål och häll den varma vinägerblandningen över potatisen
Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen. Jag glömmer ofta hur gott en matig, ljummen och varierad sallad kan vara
Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen tillsammans med salt, peppar och lite grönsaksfond. Skiva upp avocado, soltorkade tomtater, lök samt skinka och blanda med grönsaksqionoan
Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt. Jag är inte alls sugen på att stå vid spisen och laga långkok och heta grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.