Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Lägg bacon ovanpå limpan och fäst med tandpetare på sidorna. Riv en gul lök eller finhacka den. Lägg sedan i färsen och rör om tills du känner att du fått en smidig smet
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
Har ni testa göra köttfärslimpa med en påse löksoppa (pulver) i. Detta recept bygger på lite samma idé, men med skillnaden att man gör en egen liten löksoppa och blandar med färsen
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med sockret, som vispas i lite i taget
Men man kan väl säga att vi har spenderat den på ett väldigt produktivt sätt, källaren har rensats ur (vi hade ju en liten vattenläcka där för ett tag sedan) och lådor med grejor som ska skänkas till loppis har packats ihop
Vad gör de, nu har jag massor med lakritskola istället. 7 bitar Kick lakritsgodis (eller 150 gram. 7 bitar Kick lakritsgodis (eller 150 gram 30 stycken av de små som finns bland lösgodiset)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.