Om du inte har nudlar hemma kan du istället ha ispaghetti. Detta recept är en förenklad versionpå nudlar och som jag ofta lagar under stressiga dagar när jag vill få upp en god middagpå bordet
Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen med pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastani, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger isig alla smaker från pannan som en svamp
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnaspåtraditionella kärleksmums
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men liktmig är många intealltid så sugna på att stå och baka och vänta påjäsning under en lång tid
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Röran smakar mycket gott tillpannbiffar, köttbullar och även till kallskuret, både kött och fisk, kanske blir det en ny favoritpå julbordet hemma hos digi år
Fräs purjolök, champinjoner och vitlöki smör. Tillsättskinkan och låt den få en aning färg. Vispaihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.