Helstekt oxfilé med svampcremè och varm bönsallad
Min Receptbank
Min Receptbank
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 600 g oxfilé
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • smör till stekningen
  • Svampcrème
  • 200 g förvälld svamp eller 300 g färska blandsvamp eller skogschampinjoner
  • 1 msk smör
  • 2 schalottenlökar, hackade
  • 1 vitlöksklyfta, riven eller hackad
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl vatten + 1 msk konc kalvfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 msk torr vermouth, t ex Noilly Prat
  • 1 litet äpple
  • 100 g Philadelphiaost
  • varm bönsallad
  • 200 g brysselkål
  • 1 tsk salt
  • 1 burk röda bönor (410 g)
  • saften av en lime
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • Ugnsbakad potatis
  • 500 g småpotatis
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • grovhackad persilja till garnering
  • Tillagning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.